tisdag, december 30, 2008

Jump!







Hej pa er! Idag ar det tisdag, nast sista dagen pa aret. Undra hur 2009 kommer att bli.

Nu har vi gjort en del utflykter iaf. I sondags tog vi bussen till Chichen Itza, dar det ligger en gammal Mayaby eller nagot. Vi sag pyramider och en massa sten. Det var stekhett och vi gick mest runt. Men det var coolt att se. Igar tog vi en massa fardmedel till Izla Mujerez (mm, latt att stava) en o utanfor Cancun. Det var jaaattefint. Vi akte med en liten bat, Fernandez korde, till ett rev eller nagot och snorklade, superfint! Alla mojliga akvariefiskar.
Nyar imorgon, firas formodligen pa Fusion, en restaurang, och sen fest fest fest.Tydligen ar det fest pa varenda gata, det gillar vi.
Ta hand om er dar hemma, ha ett gott nytt ar!
/Ulrika
Forresten? Glomde jag skriva att jag hoppat fallskarm? :D

3 kommentarer:

Unknown sa...

hej ullis jag sitter nu kl.03.07 den 1/1-09 och tittar på dina bilder cooolt alltså gott nytt år min lilla tjej många pussar daddy

Anonym sa...

HEJ ULRIKA och ett GOTT NYTT ÅR,med nya goda förutsättningar och löften,så har du också goda minnen att leva på av det gamla året,hoppas ni har haft det mysigt med nyårsfirandet,för oss har vi haft en stillsam helg,förutom att det knallades ganska häftigt,nu har du bara en vecka kvartills vi åter träffas i vårt kära Malmö.Välkommen hem,hälsar.Mormor -Morfar.

Thomas sa...

Hur 2009 kommer att bli? Helt fantastiskt så klart!!! Som alla andra år. Har först idag kollat in er blogg, vilken ljuvlig resa! Ni har verkligen fått uppleva både bad days and good days. Säkert en hel del bad guys också.... Ska bli kul att få lite rekommendationer så man kan planera sin första Västindien/Mexicoresa.Hälsa Olinarna!