måndag, oktober 27, 2008

Detta är bloggen för er som vill läsa om hur jag/vi har det på vårt lilla äventyr. Om ni vill får ni gärna skriva nåt litet där nere under "hälsningar", det kommer jag säkert tycka om.

Idag är det bara tis, ons, tors, fre, lör - och sen drar vi. Åker fyra på söndag och är på St Martin vid 12 på måndagen, eller hur Johanna? Det börjar pirra i magen nu. Testpackade min ryggsäck innan ikväll och intalade mig själv att det kommer bli svinbra.
Hasta luego!

3 kommentarer:

Unknown sa...

hej min stora tjej hoppas att allt e bra med er jag saknar verkligen dig o dina kommentarer om mig. jag sitter på hotellet i stockh. o har tråkigt. ringde mamma brita precis hon sa att du ville ha fler kommentarer på din blog. ledsen att det tog tid men som du kommer ihåg så fick jag inte en vtsning innan du åkte. nog med det har du fått ett bra mottadande av våra vänner på ön och hur går det med maten nu när du är vegetarian. det måste vara kul med några nya frukter o grönsaker. om du vill så messar jag gärna lite oftare. nu skall jag åta lite innan jag tar mina sprutor o går o lägger mig. ha det nu så bra o ta det lugnt-

tills vi hörs igen ha d

daddy

Ulrika sa...

hej pappa!
jo, de ar jattesnalla, valdigt gastvanliga om man sager sa. att vara vegeterian gar val anda ratt okej, inte mkt nya frukter och gronsaker nej. Men jag ater lite kyckling, nar jag maste. annars kanns det som att jag inte kommer fa i mig nagot.
du far jattegarna smsa hur ofta du vill, det betyder jattemkt.
Puss puss, godnatt

Unknown sa...

hej igen min tjej jag sitter på hotelet i kväll igen men detta är sista natten i stockh. allt har löpt bra. vad har du på g nu. kan du inte visa lite bilder på omgivn. och nya vänner. finns det en fin hamn med stora båtar. jag tänkte på jul o nyår innan idag o blev ledsen när jag kom på att du inte är med. du brukar vara bra på julstämning. jag har också saknat vår nya familje medlem SVANTE han hade kissat idag på pillans rum när hon låste in honom på sitt rum o mamma damsugade där ner. han blir rädd då så dom borde tänkt efter lite innan dom låste in honom. i morgon kör juag hem till malmö det ska bli skönt. det är fars dag idag men pillan ville inte gratta mig. tråkigt men så är det med pillan ibland.

Nu har jag skrivit av mig

NATTI NATTI DADDY