onsdag, november 12, 2008

We're on our way!!!

Antligen! Det borjade imorse, masterdektiktiven Johanna Herrlander snokade upp snuskigt billiga resor dit vi vill (och ska!!!) pa travelfinder.se sen korde Maelle oss till resebyran och vi kopte en onewayresa till Santa Dominga, Dominikanska Republiken, till pa sondag. Kanslan var lite pirrig, vi var anda pa vag... Sen nar vi kom tillbaka kollade Johanna upp resorna igen och jag pratade med mamma och pappa pa skype (skont, men kort) och sen skulle vi gora det, woho! Da funkade ju saklart inte mitt kort, nordea lag nere for stunden, typiskt va! Och jag hade en tid att passa sa nar Maelle korde mig dit satt Johanna har hemma och forsokte ringa sin SUPERSNALLA och SUPERTEKNISKA (for att vara mamma) mamma Lisa (tack Lisa) som genom sin bank, som fungerade, hjalpte oss betala alla resorna!!! Sa nar jag kom hem en timme senare satt Johanna med ett stort leende och sa "allt ar fixat". Det ar nog det basta jag hort sen vi kom hit (High 5 & en falafel kommer pa andra plats). Sa nu ar vi alltsa pa vag. Helt sjukt.

16 nov - 23 nov Dominikanska Republiken, Santa Domingo
23 nov - 3 dec Jamaica, Montego Bay
3 dec - 11 dec Cuba, Havanna
11 dec - borjan av januari (har inte bestamt det an) Mexico, Cancun, Playa Del Carmen (Sofia, Alex, Emma och Tomas)

Nu borjar det handa saker! Mormor&morfar, bered er pa fina vykort!
Dagens halsning gar till Lisa Herrlander, som sagt, supermamman!
Puss&Kram, hoppas allt ar bra, skriv garna.

Ps. Grattis igen Jakob! Ds.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen Ulrika,såg just nu att du var på din reseblogg tack för de fina bilderna som du kompleterade med,såg två söta flickor i en exotisk miljö det var roligt att höra att ni har bestämt er för vidare nya upptäckter, det vågade vi inte säj innan,för det är ditt val,och det är bra att ta vara på tillfället när ni ändå är kommna så långt Grattis,Grattis.Lycka till Kramar Kramar Mormor-Morfar.Hej.Kerstin-Erik.

Anonym sa...

det var ju bra att ni har lagt upp en rutt för att åka vidare tänk bara på att hålla ihop det låter spännande ha det så kul många kramar mamma