måndag, november 24, 2008

Himmel och pannkaka!

Vilken rora! Nu ar vi i Montego Bay, Jamaica. Vi skulle egentligen vart har igar men vart flyg fran Dominikanska Republiken till Miami (vi mellanlandade dar) var forsenat sa vi missade vart flyg till Jamaica fran Miami. Det sog lite, men vi fick iaf ersattning och spenderade kvallen i stora skona sangar. Okej, sure, tankte vi, vi aker bara tillbaka imorgon och sa aker vi vidare. Inga problem dar va? VA?! Mm, right! Eftersom vi inte fick vart bagage igar sa de att vi skulle fa det idag, vilket vi saklart inte fick. "Vi ser det inte". Det fanns alltsa inte dar. Typiskt. Sa ja, efter att vi kollat runt lite och fragat nagra odugliga personer kom vi fram till att det inte fanns sa mkt mer att gora an att lyssna pa dem och lita pa att vara vaskor skulle vara dar nar vi kom till Montego Bay. Sa istallet gick vi infor uppdrag 2, att andra hemresedatumet hos en American Airline-kvinna. Efter manga om och men, forlat om vi gjorde dig lite orolig Lisa, sa fick vi tag i en billigare ombokning an vantat och vi aker hem fran St Martin den 8 januari, kommer hem den 9. Det kanns bra. Mkt bra.
Sa nu sitter vi har, var tvungen att fixa lite med pengar. For det behover man ju. Kan vara bra att kopa en tandborste. Kanske kan tvatta underkladerna i handfatet... mysigt!

Iaf, vi har vart en jattebra vecka i Dominikanska Republiken. Vi avslutade den med tva dagar i Santa Domingo, for det regnade sa. Det blev lite drinkar och utgang i lordags och ja, det har vart trevligt. Det ar trevligt nar man traffar folk. Traffade en spankslarare som jobbade pa Universitet i Cuba, han gav oss lite anvandbar info. Det ar alltid kul.
Nu ska vi bara vanta pa vidare info, snalla, hall tummarna for oss, kanske be lite.

Saknar er, kanns skumt nu nar vi var i Miami, de hade julmusik och julgranar och sant. Vill inte tanka pa julen. Hoppas ni har det bra i snon iaf. :P
Puss och kram, hor garna av er. Jag skriver igen sa fort vi vet mer.

Dagens halsning: till Fia: Hola seniorita!

1 kommentar:

Anonym sa...

HejUlrika!
Vilken otur med väskorna, men dom kommer nog fram.Ha tålamod!Här hemma är det kallt och snö.Jag gick ifrån jobbet igår för jag är jätte förkyld/feber.Men lite vila så går det över.Ha det så bra saknar dig mycket. hälsa johanna
Många kramar mamma